Standard 3 and 12 Whatsapp weekly Sva Mulyakan kasoti
Standard 3 and 12 Whatsapp weekly Sva Mulyakan kasoti
તમારી શાળાનો ડાયસ કોડ જોવા અહીં ક્લિક કરો.Standard 3 and 12 Whatsapp based Evaluation.
User manual for Whatsapp based evaluation.
WhatsApp based weekly study
To get started, the student saves the following mobile number under the name of WhatsApp Learning Gujarat and after saving send the message Hello or Namaste to the same number every week.

Now New Whatsapp number for different district
Save 8595524503 for Bharuch, chhota udepur, Narmda, Navsari, Surat,Tapi,,Dang,Vadodara and Valsad
જુથ - 4 - ભરૂચ, છોટા ઉદેપુર,નર્મદા, નવસારી, સુરત,SMC, તાપી, ડાંગ, વડોદરા,VMC, વલસાડ

Save 8595524501 For Banaskantha, Kutch,Mahesana, Patan, Arvalli, Sabarkantha
જુથ - 3 - બનાસકાંઠા, કચ્છ, મહેસાણા, પાટણ, અરવલ્લી, સાબરકાંઠા

Save 8595524502 for Amreli, Bhavnagar, Botad,Devbhoomi Dwarka, Gir Somnath, Junagadh, Jamnagar, Morbi, Porbandar, Rajkot,, Surendranagar
જુથ - 2 - અમરેલી ભાવનગર,બોટાદ, દેવભૂમિ દ્વારકા,ગીર સોમનાથ, જામનગર, જુનાગઢ,મોરબી, પોરબંદર, રાજકોટ,RMC, સુરેન્દ્રનગર

Save 8595524523 Ahmedabad, Anand, Dahod, Gandhinagar, Kheda, Mahisagar, Panch mahal
જુથ - 1 - અમદાવાદ, AMC, આણંદ, દાહોદ, ગાંધીનગર, ખેડા, મહીસાગર, પંચમહાલ


To be successful in the subject, the student needs to study weekly with full commitment.
IMPORTANT LINK
પરિપત્ર વાંચવા માટે અહીં ક્લિક કરો.
વિડીયો જોવા માટે અહીં ક્લિક કરો.
માર્ગદર્શિકા ડાઉનલોડ કરવા અહીં ક્લિક કરો.
નીચે આપેલ સૂચનાઓ ધ્યાનથી વાંચો અને એ મુજબ સ્ટેપ બાય સ્ટેપ અનુસરો.
જુથ - 4 - ભરૂચ, છોટા ઉદેપુર,નર્મદા, નવસારી, સુરત,SMC, તાપી, ડાંગ, વડોદરા,VMC, વલસાડ

Save 8595524501 For Banaskantha, Kutch,Mahesana, Patan, Arvalli, Sabarkantha
જુથ - 3 - બનાસકાંઠા, કચ્છ, મહેસાણા, પાટણ, અરવલ્લી, સાબરકાંઠા

Save 8595524502 for Amreli, Bhavnagar, Botad,Devbhoomi Dwarka, Gir Somnath, Junagadh, Jamnagar, Morbi, Porbandar, Rajkot,, Surendranagar
જુથ - 2 - અમરેલી ભાવનગર,બોટાદ, દેવભૂમિ દ્વારકા,ગીર સોમનાથ, જામનગર, જુનાગઢ,મોરબી, પોરબંદર, રાજકોટ,RMC, સુરેન્દ્રનગર

Save 8595524523 Ahmedabad, Anand, Dahod, Gandhinagar, Kheda, Mahisagar, Panch mahal
જુથ - 1 - અમદાવાદ, AMC, આણંદ, દાહોદ, ગાંધીનગર, ખેડા, મહીસાગર, પંચમહાલ


To be successful in the subject, the student needs to study weekly with full commitment.
IMPORTANT LINK
પરિપત્ર વાંચવા માટે અહીં ક્લિક કરો.
વિડીયો જોવા માટે અહીં ક્લિક કરો.
માર્ગદર્શિકા ડાઉનલોડ કરવા અહીં ક્લિક કરો.
નીચે આપેલ સૂચનાઓ ધ્યાનથી વાંચો અને એ મુજબ સ્ટેપ બાય સ્ટેપ અનુસરો.
Now write your School DISE Code in Whatsapp massage.

Now verify your school name and other details.

Now select your Class 9 or Class 10.

Now write student name and birth date in whatsapp chat.




No comments